Neteja de Comunitats

Benvingut/da, endavant!

L’espai que recorres diàriament des que obres la porta de l’hall principal del teu edifici fins que arribes a la teva casa és una part molt important de la teva llar.

La comunitat de propietaris, com a part extensiva del teu habitatge, mereix una cura que avui dia, a causa dels ritmes de vida accelerats, és difícil poder dedicar com a propietari. Deixa en mans de professionals aquestes tasques i gaudeix del teu temps lliure.

NETEGES ALPE, amb més de 25 anys d’experiència, t’ofereix un ampli catàleg de serveis pensats especialment per a cobrir qualsevol necessitat comunitària relacionada amb el manteniment i els serveis de suport.

T’oferim un servei de neteja de comunitats professional i a més… Necessites que canviem les bombetes?, T’agradaria disposar d’una exclusiva aroma de benvinguda que et faci sentir que ja has arribat a casa? Tal vegada flors fresques en el vestíbul principal? Tot això per molt menys del que penses. Pregunta’ns sense compromís pels serveis complementaris.

T’oferim un tècnic de neteja assignat en horaris regulars que contribuirà a crear un ambient de proximitat i confiança sempre disposat a ajudar-te.

Per descomptat, el nostre mètode de treball avalat per l’experiència i l’equip supervisor disponible en tot moment per a solucionar qualsevol contratemps.

Truca’ns.

Sol·licita el teu pressupost amb nosaltres