Neteges Alpe: empresa de neteja professional

Neteges Alpe: empresa de neteja professional
NETEGES ALPE, SL coneguda en els seus inicis com ALPE Serveis i Neteges, es creà al 1995 com a empresa dedicada no sols a la neteja industrial i domèstica, sinó com una empresa amb un ampli catàleg de serveis amb els quals cobrir qualsevol necessitat dins de l’àmbit del manteniment: neteja, pintura, bricolatge, jardineria i un llarg etc d’activitats dirigides al suport de l’activitat quotidiana.

Va ser en 1999 quan, obligats per la seva realitat, decidim potenciar la seva principal activitat: La NETEJA.

A partir de llavors, adaptem el nom a l’actual NETEGES ALPE, SL, però mantenint el logotip en el qual encara pot llegir-se la seva primera marca.

Creem dos grans marcs d’actuació, desenvolupant els nostres serveis en dos conceptes: la NETEJA INDUSTRIAL i la NETEJA DOMESTICA.

NETEGES ALPE, en el seu concepte de neteja domèstica, va apostar per un servei que oferís als seus clients totes les opcions necessàries per a no haver de preocupar-se del manteniment derivat de l’ús de la llar. Neteja de cuina, banys, cristalls i/o persianes, neteges generals o segmentades, puntuals o de manteniment, rentat de cortines, cristal·litzats de sòls, fins i tot el nostre exclusiu servei de planxat de roba, pioner a la comarca.

En el marc de NETEJA INDUSTRIAL, vam entendre que un servei de confiança i proximitat, igual que l’implantat en el servei domèstic, era la clau d’un servei de QUALITAT. Per això, adoptant el mateix principi, NETEGES ALPE va oferir el seu servei des d’una posició d’extrema col·laboració amb el seu client.

Aquest va ser el punt de partida i és el que continuem aplicant avui dia, adaptant les noves tecnologies i els nostres coneixements per a complir amb el compromís de millora continuada.