NETEGES ALPE

DEIXA’NS FER-HO PER TU


SERVEIS INTEGRALS DE NETEJA

Sol·licita pressupost

Contacta amb nosaltres
i digues-nos com
podem ajudar-te.

Un valor afegit per al teu negoci

Experiència

Des de 1995 treballem per a crear un entorn més agradable, proporcionant ambients nets i ordenats. Apliquem els nostres coneixements en àrees com la llar, l’empresa, els espais comunitaris i socials on la neteja va més enllà del saludable i expressa respecte pels quals ens envolten.

Qualitat

La nostra premissa de qualitat s’estableix a partir de programes de neteja dissenyats individualment per a cada centre amb la finalitat de poder comprovar diàriament el nostre objectiu segons la necessitat del client. Programes adaptats a les exigències requerides per l’agència de protecció de salut.

Flexibilitat

La capacitat d’adaptació de la companyia, quant a la flexibilitat d’horaris, permet trobar el moment adequat per a realitzar el servei de neteja sense interferir en l’activitat del client.

Atenció Personalitzada

Oferim un servei de proximitat on les gestions per al funcionament del servei són les mínimes i poden realitzar-se de forma molt senzilla. Cada client té assignat un conseller de neteja el qual és responsable de solucionar qualsevol aspecte relacionat amb el servei.

Sol·licita el teu pressupost amb nosaltres